January 30 @ 12:00 pm - 1:00 pm

Reunion 2024 (Stockholm)

Välkommen på mingel!

Du har tidigare gått en eller flera av Brakeleys utbildningar. Vi vill därför bjuda in dig till reunion med mingel tisdagen 30 januari tillsammans med andra tidigare utbildningsdeltagare.

Minglet riktar sig till personer som tidigare deltagit i någon av Brakeleys aktiviteter och utbildningar. Eventet är kostnadsfritt.

Du som kursalumn har även möjlighet att bjuda med en kollega kostnadsfritt. Detta blir ett strålande tillfälle att träffa kollegor som arbetar med fundraising/stora gåvor och avnjuta en enklare lunch tillsammans.

Under minglet har vi ett samtal med Marcus Lundgren, rådgivare Stiftelser och Filantropi på Handelsbanken. Vi resonerar med Marcus vilken roll bankerna kan spela för att stimulera filantropi. Hur hjälper Handelsbanken sina kunder att engagera sig filantropiskt?
Vilka trender ser Marcus kopplat till filantropi i Sverige?

Du kan läsa mer om eventet och registrera dig genom att klicka på “Anmälan” nedan.

Välkommen!

Sign up to our newsletter to get updates on webinars, seminars, and trainings

By clicking the button, I hereby consent to receiving newsletters and information about future events and trainings from Brakeley Nordic. I understand that my contact information will be saved and handled in accordance with their GDPR policy.